Vaihde: 050 568 8440

|

Yritysasiakkaat: 050 052 2573

Seuraa meitä

Ylös
 
Kattava yrityksenä

Yritys

Kattava Oy

Kattava Oy on vuonna 1986 perustettu Turun ja Varsinais-Suomen alueella toimiva kattorakentamiseen ja kattoremontointiin erikoistunut yritys. Satakunnan alueella toimii Kattava Oy Länsi-Suomi Oy. Teemme ammattitaidolla huopa-, pelti- ja tiilikattojen kattoremontteja sekä kattoikkunoiden asennuksia. Muita kattopalveluitamme ovat muun muassa kattojen kuntotarkastukset, kattohuollot ja lumenpudotukset.

Olemme ylpeitä taloyhtiöiden ja rakennusliikkeiden parissa ansaitsemastamme asiakastyytyväisyydestä. Pitkäaikaiset kanta-asiakassuhteet ovat syntyneet luotettavalla toiminnalla ja vankalla ammattitaidolla. Toimiva yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa on yrityksellemme avainasemassa.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään henkilökuntaamme ja palveluamme. Työntekijöiden hyvinvointi on yrityksessämme erityisen tärkeää.

Kattava Oy on Kattoliitto ry:n jäsenliike.

Töihin Kattavaan?

Kattava Oy on kehittyvä ja kasvava yritys ja etsimme jatkuvasti kattoalan ammattilaisia palvelukseemme. Työnhyvinvointi sekä työntekijöiden hyvä perehdyttäminen ja jatkuva kehittäminen on meille tärkeää.

Tällä sivulla kerromme avoimista työpaikoistamme. Jos sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt ole avoinna, voit jättää avoimen työhakemuksen osoitteeseen: kattava@kattava.fi.

Soita meille:

050 568 8440 (vaihde) – 0500 522 573 (yritysasiakkaat)

a